12.6.2017 Hal­li­tuk­sen 4. ko­kouk­sen koos­te

Näkövammaiset Käsityöntekijät ry hallitus kokoontui maanantaina 12.6.2017. Ennen kokousta keskusteltiin hallituksen toiminnasta ja sen vastuusta sekä yhdistyksen tarkoituksesta.

Kokouksessa todettiin, että 16.6 alkavat kesäpäivät ja 90-vuotisjuhlat Kylpylä Ylihärmässä kerää yhteen lähes 70 yhdistyksen jäsentä ja käsitöiden ystävää. Vauvansukkia on valmistunut odotettua enemmän, arviolta 200 paria. Ne päätettiin lahjoittaa Seinäjoen synnytysosastolle, josta edustaja tulee noutamaan ne kesäpäiviltä lauantaina.

Hallitus hyväksyi julkilausuman Arlan ammatillisen koulutuksen tilasta. Se julkaistaan kesäpäivillä klo 15 jälkeen. Julkilausumassa ovat mukana Helsingin ja Uudenmaan näkövammaiset, Näkövammaiset lapset ry,                       Näkövammaisten liitto ja Näkövammaiset käsityöntekijät. Kesäpäivistä on toimitettu mediatiedote paikallisiin lehtiin.

Hallitus sai viime vuoden kurssipalautteet tiedokseen. Järjestetyt kurssit olivat saaneet erittäin hyvää palautetta ja saatujen kehitysehdotusten pohjalta voidaan suunnitella tulevaa toimintaa.

Nimettiin toimikunta laatimaan kyselylomake ohjaajakoulutuksen suunnittelun pohjaksi sekä kurssipalautelomakkeen uusimiseen. Toimikuntaan nimettiin Mauno Sirviö, Kaisa Penttilä ja Heikki Penttinen.

Perustettiin tuotekehitys toimikunta, johon nimettiin Mauno Sirviö. ja Annansilmät-aitan edustaja toimikuntaan kutsutaan lisää henkilöitä myöhemmin.
Perustettiin nettisivujenpäivitystoimikunta, johon nimettiin sihteeri Tarja Hatanpää ja Kaisa Penttilä.

Hallitus päätti avata Facebook-profiilin nimellä Näkövammaiset Käsityöntekijät ry.
Seuraava kokous pidetään elokuun loppupuolella.

Tiedotti Kaisa Penttilä