12.1.2018 Hal­li­tuk­sen 9. ko­kouk­sen koos­te

12.1.2018 Hallituksen 9. kokouksen kooste

Näkövammaiset Käsityöntekijät ry:n hallitus kokoontui 9. kokoukseen pe 12.1.2018 Iirikseen.

Läsnä oli yhdistyksen uusi sihteeri Mella Salmela. Sihteeri työskentelee pääsääntöisesti tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin ja puhelimeen vastataan parhaiten klo 9-15 välillä. Muina aikoina viestin voi jättää joko vastaajaan tai sähköpostiin.

Yhdistyksen sääntömääräinen kokous pidetään la 24.3. Helsingissä Pengersalissa.

Vuoden 2018 kurssihakemuksia alueyhdistyksiltä on tullut melko hyvin ja viimeinen hakupäivä on 15.1. Vielä neljältä alueyhdistykseltä puuttuu hakemus.

 

Keskuspuiston Arlan toimipisteeseen on kutsuttu yhdistyksen edustaja kertomaan toiminnasta viikolla 4 ja sovittiin, että puheenjohtaja osallistuu sinne.

Hallitus keskusteli uusista Annansilmät-aitan materiaalien hinnoista ja ilmaisi tyytymättömyyttä toimintatapaan ja yhdistyksen vaikutusmahdollisuuksiin näissä neuvotteluissa.

Yhdistys on kutsuttu Näkövammaisten liiton käsityöringin neuvotteluun tammikuussa ja sinne osallistuu puheenjohtaja.

Historiikkityöryhmä on jatkanut työtään ja kirja on painatusta vaille valmis.

Koulutustyöryhmä on kokoontunut ja käynyt läpi saapuneita kartoituslomakkeita. Päätettiin järjestää ohjaajille viikonloppu koulutus 2.-3. kesäkuuta Iiriksessä.

Samoin päätettiin järjestää alueyhdistysten käsityövastaaville perehdytyskoulutusta ja tapaaminen pe 23.3.

Kokouksen jälkeen hallitus piti illallisen merkeissä kiitos- ja muistamistilaisuuden eläkkeelle jääneelle sihteeri Tarja Hatanpäälle sekä toimiston muutossa auttaneille muuttomiehille.