Kut­su tu­tus­tu­maan ku­to­mi­seen Kan­ku­ri­las­sa

Kankurila kutsuu kutomaan

Vantaan kutojat kutsuvat näkövammaisia tutustumaan hienoon harrastukseen: kutomiseen kangaspuilla Kankurilassa!

Nyt on mahdollisuus tulla tutustumaan toimintaan ja kutomaan ilman jäsenmaksua. Käytössä on 18 eri kangaspuut, joten vaihtoehtoja löytyy. Tarjous on voimassa joulukuun 15 päivään asti.

Kankurila sijaitsee Varistossa, osoitteessa Luhtimäki 2.

Tutustumisjakson aluksi Vantaan kutojien vapaaehtoiset esittelevät tilat, toimintaperiaatteet sekä säännöt. He ovat paikalla Kankurilassa maanantaisin ja torstaisin klo 11 - 15. Tutustumaan ilmoittaudutaan tuloa edeltävällä viikolla soittamalla Kankurilaan puh. 040 2180092 .

Alkeisopetusta ei ole mahdollista saada, mutta vapaaehtoiset auttavat työn alkuun.

Syksyn aikana voi näkövammainen kutoja käyttää maksutta lahjoituksena saatuja poppanan kuteita. Muista kuteista sekä käytetystä loimesta peritään hinnaston mukainen maksu. Näkövammaisen mukana oleva avustaja saa nämä samat edut!

Loimet luodaan ja kankaat rakennetaan yhteistyönä (vedetään, niisitään, laitetaan pirtaan ja solmitaan), jolloin jäsenet oppivat myös kutomiseen liittyvät esivalmistelut. Nämä vaiheet ovat jäsenten yhteistä toimintaa.

Tutustumistarjous on tehty yhteistyössä Näkövammaiset Käsityöntekijät ry sekä Helsingin ja Uudenmaan näkövammaisten käsityövastaavan kanssa.

Lisätietoa antaa Eeva Airikainen puh. 044 720 1111 eeva.airikainen@gmail.com

Ilmoittautuminen Kankurilaan ja tiedustelut puh. 040 2180092 .

 

Tervetuloa Kankurilaan!