Käsityövastaavien koulutus 6.6.2019

Kutsu 23.4.2019
käsityövastaavien koulutuspäivään torstaina 6.6.2019 alkaen klo 10 Palvelu- ja toimintakeskus Iiriksessä.

Näkövammaiset Käsityöntekijät ry edistää käsitöiden ja käsillä tekemisen perinnettä näkövammaisten keskuudessa. Yhdistys pyrkii toiminnallaan ylläpitämään näkövammaisen toimintakykyä ja lisäämään henkistä hyvinvointia luomalla mahdollisuuksia oppia käsillä tekemisen taitoja.

Järjestämme alueyhdistyksien käsityövastaaville ja käsityövastaavien tehtävistä kiinnostuneille koulutuspäivän to 6.6.2019 Helsingissä Iiriksessä. Ohjelma alkaa klo 10 ja päättyy klo 16.

Päivän aikana perehdytetään käsityövastaavat kurssikäytäntöihin, palautelomakkeisiin sekä käydään läpi yhteistyö yhdistyksen ja alueen kurssitoiminnan välillä.

Koulutuspäivän jälkeen on osallistujalla ajantasainen tieto mitä kuuluu käsityövastaavan tehtäviin, kuinka onnistunut tapahtuma järjestetään sekä uusia ideoita tuotavaksi oman alueen näkövammaisille. Tavoitteena on myös lisätä ymmärrystä käsityön merkityksestä näkövammaisen elämän laadun parantajana ja arjessa selviytymisen taitojen tuojana. Ajantasainen tieto varmistaa sen, että yhteistyö yhdistyksen ja kerhojen välillä toimii parhaalla mahdollisella tavalla. Päivän aikana osallistuja saa tietoa mm. Annansilmät-Aitan toiminnasta, materiaalin välityksestä, Ura käsillä-hankkeesta, käsityöyrittäjyydestä ja työllisyydestä.

Keräämme tapahtumaan esittelyyn eri alueilta suosittuja käsityötuotteita tai tekniikoita ja näitä ideoita levitetään toisten käyttöön otettavaksi. Lisäksi tapahtumassa vahvistetaan käsityöntekijän rohkeutta tuoda esille omia ideoitaan tai tuotteitaan toisille tekijöille sekä keinoja kohdata asiakas.

Toivomme, että alueyhdistykset lähettävät tapahtumaan oman edustajansa ja maksavat hänen matka- ja majoituskustannuksensa.

Kurssipäivän ohjelma on maksuton. Ruokailut osallistuja maksaa itse.
Yöpyminen on mahdollista Iiriksen majoituksessa omakustanteisesti. Jokainen osallistuja varaa itse majoituksen. Majoitusvaraukset arkipäivisin numerosta (09) 3960 4431 tai seija.viitanen@nkl.fi

Majoitushinnat Näkövammaisille   
1 hengen huone 65 € / yö       
2 hengen huone 41 € / yö / henkilö
Lisävuode 25 € / yö       

Majoitushinnat muille
1 hengen huone: 79 € / yö
2 hengen huone: 49 € / yö / henkilö
Lisävuode: 25 € / yö

Aamiaisen hinta on 5,15 €

Ilmoittautumisohjeet:
Ilmoittautuminen 28.5.2019 mennessä toimistoon
joko puhelimitse 044 534 0042 / ti - to klo 9 – 15 tai
sähköpostitse nakovammaiset@kasityontekijat.fi

Kurssi toteutuu, kun osallistujia ilmoittautuu vähintään 7 henkilöä.
Kerro ilmoittautumisen yhteydessä myös mahdollisista ruoka-aine allergioista.
   
Helsingin rautatieasemalta voidaan järjestää tarvittaessa opastus Iirikseen. Ilmoita opastustarpeesta ja saapumisaikasi ilmoittautumisen yhteydessä.

Tarkempi aikataulu lähetetään myöhemmin sekä osallistujille että alueyhdistyksille.

Palvelu- ja toimintakeskus Iiriksen osoite:
Marjaniementie 74, 00930 Helsinki

Tervetuloa
hallitus