Siirry pääsisältöön
Näkövammaiset Käsityöntekijöiden logo.
Näkövammaiset Käsityöntekijöiden logo.

Oivallus 2024

Oivallus-koulutus 2024 alkoi taas
Teksti: Tarja Heikkilä

OIVALLUS 3

Näkövammaiset Käsityöntekijät ry järjestää Oivallustoimintaa myös 2024.

Innostaisiko sinua maksuton käsitöiden ja ohjaamisen oppiminen? Jos käsityöt, ohjaaminen ja uusien asioiden oppiminen kiinnostaa, niin luet juuri oikeaa mainosta. Uusimmassa Oivallus-koulutuksessa keskitymme käsitöiden tekemiseen ekologisesti. Saat myös vinkkejä ohjaamiseen ja yrittämiseen. Jo mukana olevat oivalluslaiset ovat mukana automaattisesti ellet toisin ilmoita.

Kurssimme alkavat helmikuussa 2024. Jakso on oma kokonaisuutensa, joka sisältää etäluentoja ja 1-2 päiväisiä lähijaksoja, joilla opiskellaan erilaisia käsityötekniikoita. Etäluennoilla opit markkinointia, tuotteistamista, tuotetarinan tekemistä, kuulonäkövammaisen kohtaamista ja saat työelämävinkkejä yms.

Ilmoittautuminen alkaa 26. tammikuuta 2024, mutta meillä on voimassa jatkuva haku. Käytännössä voit hypätä mukaan Oivallukseen haluamanasi ajankohtana. Ilmoittautumiset Anneli Iltaselle 044 762 4889 tai sähköpostilla anneli.iltanen@gmail.com

Oivallukseen kuuluu opinnäytetyö. Oivallus maksaa sinun ohjauspalkkiosi, jos haluat järjestää käsityöaiheisen kurssin omalla alueellasi. Vaihtoehtoisesti järjestämme ohjausmahdollisuuden Oivalluksessa pääkaupunkiseudulla.

Muistathan, että Oivallus on sinulle maksutonta?! Tuemme osallistujia myös matkakuluissa. Käytä omaa kuljetuspalvelua alueellasi aina niin pitkälle kuin se on mahdollista. Oivallus korvaa muut matkakulut halvimman matkustustavan mukaan. Tarkemmat tiedot saat Anneli Iltaselta.

Yt. Anneli Iltanen, oivalluskoordinaattori